UNICEF invită cadrele didactice și copiii din România să ia parte la ”Cea mai mare lecție din lume”, până în 22 noiembrie.

În contextul Zilei Internaționale a Drepturilor Copilului, sărbătorită în toată lumea pe 20 noiembrie, UNICEF în România lansează o invitație cadrelor didactice și elevilor din România de a se alătura inițiativei globale ”Cea mai mare lecție din lume”, organizând, până în 22 noiembrie, o oră de educație despre acțiunile pe care le putem întreprinde împotriva schimbărilor climatice.

”Pentru a organiza cea mai mare lecție din lume împreună cu elevii dumneavoastră, descărcați planul de lecție și materialele auxiliare după ce vă înscrieți” este mesajul adresat cadrelor didactice, acestea fiind invitate totdată ca – după desfășurarea activității – să încarce fotografii și alte materiale rezultate și să răspundă la câteva întrebări, urmând ca certificatul de participare să fie eliberat în format electronic.

În fiecare an, în 20 noiembrie, pentru a marca Convenția cu privire la drepturile copilului, UNICEF celebrează Ziua Internațională a Drepturilor Copilului la nivel global.

Toate detaliile necesare înscrierii la ”Cea mai mare lecție din lume” sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: QIE – Quality Inclusive Education

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.