Începând cu numărul 10/2021 al revistei „Gazeta Matematică”, din colectivul de redacție face parte și profesor Dana Heuberger de la Colegiul Național „Vasile Lucaciu” din Baia Mare.

”Este singurul cadru didactic din învățământul preuniversitar maramureșean membru al acestui colectiv redacțional”, menționează reprezentanții colegiului băimărean. „Gazeta Matematică” este cea mai prestigioasă publicație de profil destinată învățământului preuniversitar românesc, cu o apariție neîntreruptă din anul 1895 până acum. ”Sunt extrem de onorată și bucuroasă să fac parte din echipa redacțională a Gazetei Matematice”, a scris Dana Heuberger pe contul de socializare.

Concursul pentru ocuparea unor posturi de redactor/membru în comitetul de redacție al Gazetei Matematice și Suplimentului cu Exerciții al Gazetei Matematice a avut loc în luna octombrie. 19 candidați au participat la concurs.

Sursă informații: Colegiul Național ”Vasile Lucaciu” Baia Mare. Foto: Facebook / Dana Heuberger, Societatea de Științe Matematice din România

 

CITEȘTE ȘI:
Patru auxiliare școlare de matematică avizate de Ministerul Educației, coautor din Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.