Maramureșul a fost reprezentat în cadrul conferinței ”Sustenabilitate, arhitectură și produse tradiționale”. Aceasta a avut loc la Palatul Parlamentului din București. Scopul evenimentului a fost prezentarea importanței produselor locale și a aportului pe care îl au artizanii societate, consolidând identitatea comună.

Producătorii locali au expus în cadrul evenimentului produse precum siropuri, dulcețuri, sucuri naturale, paste, uleiuri esențiale de lavandă și fructe, dar și adevărate obiecte de colecție, precum faimoasele măști maramureșene, în vreme ce reprezentanții Organizației de Management al Destinației Județene Maramureș le-au oferit invitaților, în premieră, noi obiecte personalizate cu brandul ”Visit Maramureș”.

”Evenimentul a conferit un bun prilej pentru producătorii locali din Maramureș să își promoveze produsele realizate de ei și în capitala României, impresionând prin autenticitatea produselor”, a declarat Paul Habina, director executiv al Organziației de Management al Destinației Maramureș.

Artiștii Ansamblului Folcloric Național ”Transilvania” au fost responsabili de voia bună de la standul Maramureșului.

Sursă informații și foto: Visit Maramureș

CITEȘTE ȘI: Conferință internațională despre aviație, la Aeroportul Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.