Din 4 martie mocănița își începe cursele de primăvară pe Valea Vaserului. Până la final de aprilie, mocănița va circula în zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică.

Un traseu cu mocănița durează în jur de 6 ore (dus-întors). ”La km 21,6 al căii ferate forestiere, se găseşte staţia Paltin – destinaţia trenurilor cu abur regulate pentru turişti. Pe lângă posibilitatea de a servi un picnic din oferta de mâncare proaspăt pregătită, turiştii pot admira defileul de pe o platformă de observare situată în apropiere sau pot să facă o scurtă drumeţie până la galeriile din timpul celui de-al Doilea Război Mondial”, informează cei de la Calea Ferată Forstieră Vișeu de Sus.

În 27 și 28 februarie sunt programate ultimele curse de iarnă cu mocănița, după cum anunță Calea Ferată Forestieră Vișeu de Sus. Plecarea este programată pentru 9.00 dimineața. Puteți opta pentru un bilet standard (este inclusă strict călătoria) sau pentru pachetul Mocănița Special (include călătoria, un platou grill, o cafea, o băutură răcoritoare, un produs patiserie).

Din 4 martie și până în 30 aprilie mocănița are program de primăvară și va circula în zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică. Plecarea este stabilită pentru ora 9.00, cu precizarea că plecările/sosirile/pauzele se adaptează în funcție de sezon.

🚂 Un bilet standard costă 65 lei/adult, 55 lei/student/pensionar, 45 lei/elev.
🚂 Pachetul Mocănița Special costă 109 lei/adult, 98 lei/ student/pensionar, 76 lei/elev. Include un platou grill, o cafea, o băutură răcoritoare, un produs patiserie.

Recomandarea celor de la Calea Ferată Forestieră Vișeu de Sus este ca biletele să fie achiziționate online.

🚂 Mai multe informații despre călătoria cu mocănița sunt disponibile aici.

Sursă informații, video și foto: Calea Ferată Forestieră Vișeu de Sus

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.