În ședința ordinară a Consiliului Județean din luna iunie, aleșii județeni au aprobat participarea județului Maramureș la realizarea proiectului ”Primul ghiozdan” pentru anul şcolar 2020-2021 și alocarea în acest scop a sumei de 195.000 de lei din bugetul județului.

Proiectul „Primul ghiozdan” este destinat elevilor înscrişi în clasa pregătitoare în anul şcolar 2020-2021 din oraşele şi comunele judeţului şi reprezintă o acţiune de interes public finanțată de Consiliul Județean. Inspectoratul Şcolar Judeţean a transmis situaţia elevilor înscrişi în clasa pregătitoare, în anul şcolar 2020-2021, la nivelul unităţilor administrativ-teritoriale din judeţ, exceptând municipiul Baia Mare, care desfășoară acest program din resurse proprii. Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş, până la finalul săptămânii trecute, erau înscriși în clasa pregătitoare 3124 de elevi.

Fiecare elev elegibil în cadrul proiectului va primi ghiozdan echipat cu penar, creioane colorate, creion grafit, ascuțitoare, radieră, lipici, hârtie glasată, bloc mic de desen, caiet cu pătrățele, caiet tip I 24 file.

Sursa: Consiliul Județean Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.