”Ce ne facem, dom’le, cu influencerii ăștia?” este cartea scrisă de băimăreanul Cristian China-Birta pe care o puteți precomanda, cu autograful autorului. Prima lui carte.

Pentru cine nu îl cunoaște (cine nu îl cunoaște?!), nu agățăm noi metafore de numele lui, deși ar merita. Îi dăm lui cuvântul pentru că, ne-am convins, știe ce spune (și cum să o facă): ”Numele meu este Cristian China-Birta. Unii mă știți drept Chinezu, brand cu care am defilat la începuturile mele în social media. De fapt, multă lume îmi spune în continuare Chinezu, iar eu nu am nici o problemă cu asta 🙂 Dacă ar fi să mă descriu pe scurt, aș folosi trei cuvinte: antreprenor, consultant, blogger. Pentru că am ales cu niște ani în urmă să merg pe această combinație, una din cele mai bune decizii din viața mea. Pentru că fiecare ipostază îmi aduce noi și noi provocări și beneficii de fiecare dată”.

Despre băimărean se vorbește și pe coperta cărții: ”Cristian China-Birta (Chinezu) este unul dintre cei mai cunoscuți oameni din digitalul românesc, cu o experiență de peste 15 ani în marketing, social media, blogging, dar mai ales consultanță cu privire la campaniile cu influenceri”. Acestea ar fi primele argumente în favoarea cărții ”Ce ne facem, dom’le, cu influencerii ăștia?”. Primele. Nicidecum singurele care justifică nerăbdarea de a citi cartea semnată Cristian China-Birta. ”Fie că ești expert sau angajat în domeniu, antreprenor, freelancer sau pur și simplu ești curios de puterea pe care o au influencerii astăzi, această carte îți va răspunde la o sumedenie de întrebări, pornind de la cele mai simple și până la cele cu adevărat grele. Cartea este destinată oamenilor de afaceri, antreprenorilor, brand managerilor sau tuturor celor din zona de marketing care vor să înțeleagă cât mai bine cum pot să folosească aceste resurse digitale numite influenceri pentru a obține beneficii pentru brandul sau afacerea lor” – sunt alte argumente oferite de cei de la carturesti.ro.

Cartea îți ”desenează” traseul pe care e bine să îl faci atunci când decizi să realizezi o campanie cu influenceri: ”Începând cu întrebarea fundamentală dacă merită sau nu să faci acea campanie, trecând prin cum alegi influencerii, ce le ceri, cum îi plătești și cum analizezi rezultatele campaniei. Este, de aceea, o resursă fundamentală pentru oricine dorește să investească bugete în influencer marketing”, se arată pe carturesti.ro.

Acum dacă este să luăm lucrurile mai la sentiment, pentru că așa se poartă în Maramu’, aș zice să trecem la mărturisirile făcute de Cristian China-Birta despre ”Ce ne facem, dom’le, cu influencerii ăștia?” pe contul de socializare: ”Prima mea carte. Uite, și acum când scriu aceste rânduri tot mă simt nu știu cum. Adică nu aveam nici cea mai mică idee atunci când m-am apucat să scriu cartea asta că a fi autor publicat se simte așa. Nici măcar nu mă gândisem la asta. Obiectivul meu era doar să scot cartea. Atât.

Senzația asta de bucurie a venit ca un foarte fain bonus. Nu știu cum să o explic. Și mai ales nu știu cu exactitate ce a cauzat-o. Probabil faptul că, fiind prima cartea pe care o scriu, am reușit să finalizez un proiect cu totul nou pentru mine. Și o fi sentimentul acela de satisfacție atunci când îți iese ceva ce îți propui.

Sau, poate, o fi acea mărunt sentiment de orgoliu că îți vezi numele pe o carte, că ești autor. Nu știu cum să explic. Dar știu că sunt bucuros. Și vreau să împart această bucurie și cu tine. Un pic, așa 🙂”

Și așa de fain s-a simțit Cristian China-Birta ducând acest proiect la bun sfârșit, încât, după cum anunță pe contul de Facebook, nici nu și-a luat pauza de savurare: ”Vreau să vă raportez că deja am început să schițez structura la următoarea carte. Care o să se intituleze fix așa: Influprenorii”. Detaliile vă lăsăm bucuria să le descoperiți singuri.

Revenind la ”Ce ne facem, dom’le, cu influencerii ăștia?”, să spunem că a apărut la editura Hyperliteratura și că o descoperiți pe Raftul autorilor români la carturesti.ro. Unde îi stă tare bine și unde o puteți precomanda până în 15 martie. Bonus: o veți primi cu autograful autorului.

Cartea este disponibilă pentru precomandă aici.
Mai multe despre Cristian China-Birta puteți descoperi aici.

Ramona-Ioana POP

Sursă informații și foto: carturesti.ro, cristianchinabirta.ro, Facebook / Cristian China Birta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.