Premii I și II au câștigat elevii Colegiului Național ”Vasile Lucaciu” Baia Mare la concursul național ”Noi și chimia”. Competiție care ”are ca obiective stimularea și dezvoltarea gândirii ştiinţifice, stimularea creativităţii, cultivarea şi dezvoltarea spiritului de competiţie şi fair-play, competitivitatea și comunicarea interpersonală. Are loc în luna mai în fiecare an începând din 1996”, informează site-ul dedicat concursului național. Se adresează elevilor din clasele VII și VIII și se desfășoară în echipe formate din câte trei elevi.

Pe locul I s-au clasat Daria Csernak, Ana-Irina Damian-Babineți și Alexia-Antonia Săsăran (clasa a VII-a, profesor coordonator, Ionel Bud). Pe locul II au terminat competiția Adrian Mihai Dumitru, Robert-Viktor Kracz și Rareș Pișcoran (clasa a VII-a, profesor coordonator Magdalena Covaci). Ambele echipe câștigaseră în prealabil locuri I la etapa județeană a concursului.

Etapă la care alte două echipe lucaciste s-au plasat pe poziții secunde. Este vorba despre echipele formate din Flavia-Iris Pintea, Raluca Nechita-Iluțan și Beatrice Varga, respectiv Cristian-Victor Mihai, David Pujină și Bogdan Georgian Grigoraș. Toți sunt elevi în clasa a VII-a și sunt pregătiți de Ionel Bud. Au mai participat Medeea Dragoș, Noemi Edina și Sofia Moț (clasa a VIII-a, profesor coordonator Magdalena Covaci).

Sursă: Colegiul Național ”Vasile Lucaciu” Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
O mențiune și două premii speciale pentru lucaciști la ”Terra – mica olimpiadă de geografie”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.