”Vino pe 3 și 4 februarie la Dubai Property Expo în Baia Mare și vei beneficia de oferte exclusive la cele mai hot proiecte din Dubai, cu rate lunare de doar 1%” – așa sună invitația lansată de Imobiliare Dubai. Evenimentul poposește în premieră în Baia Mare și va fi găzduit de Hotel Mara. ”Suntem Best International Agency în Dubai și venim cu informații și oportunități special concepute pentru tine: oferte imobiliare cu plan de plată flexibil și prețuri de la 150.000 €! Rezervă unități cu un avans de doar 5.000 €!”, anunță reprezentanții Imobiliare Dubai.

Top International Broker 2023, în cadrul ”Damac Gala”

Agenția înființată în România în 2020 a fost desemnată Top International Broker 2023, în cadrul ”Damac Gala”, eveniment organizat marți, 23 ianuarie 2024, în Dubai. Compania românească a surclasat zeci de agenții din toată lumea, având cele mai mari vânzări imobiliare în Dubai pe parcursul anului care a trecut.

”De mai bine de doi ani reprezentăm cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Dubai, Damac fiind cel mai prestigios și mai apreciat la nivel internațional. În toată această perioadă am pus accentul pe calitatea proiectelor și pe siguranța pe care le-o oferim clienților care se află în căutarea unei locuințe sau a unei investiții. Echipa noastră, formată din peste 40 de agenți, a vândut, în ultimii doi ani, peste 1000 de proprietăți, atât în stadiul de proiect, cât și finalizate, în valoare de peste 1,5 miliarde de dirhami, echivalentul a peste 400 de milioane de dolari. Aceste rezultate și profesionalismul tuturor celor implicați au făcut ca Imobiliare Dubai să fie desemnată în prezent și premiată drept Top International Broker. Pentru noi, acest premiu reprezintă confirmarea că toată pasiunea pe care am investit-o în acest proiect și tot efortul întregii echipe au adus rezultatele pe care le visam”, declară Mircea Brânzei – fondator Imobiliare Dubai.

”Cine va decide să investească anul acesta va beneficia de creșterile anilor următori”

În caz că informațiile primite până acum îți surâd tentant, alte argumente de a vizita Dubai Property Expo vine de la Oliver Mitri – co-owner și CEO Imobiliare Dubai: ”Piața imobiliară din Dubai a demonstrat că oferă cele mai bune randamente. Se anunță o creștere continuă până cel puțin în 2030. Deci și anul 2024 face parte din trendul ascendent al acestei piețe, iar cine va decide să investească anul acesta va beneficia de creșterile anilor următori. Tendința clienților din prezent este spre a cumpăra proprietăți din stadiul de proiect, pentru că ele sunt mai ușor de plătit în rate direct la dezvoltator. În plus, ele vin și cu o apreciere de capital mai mare, pentru că, în momentul în care se vor finaliza, vor valora mai mult decât la momentul lansării proiectului”.

Apartamente în centrul orașului sau la plajă și vile de lux în portofoliu

Imobiliare Dubai reprezintă în prezent proiecte ce includ apartamente și vile situate în centrul Dubai-ului, în zona de plajă sau în zone noi, exclusiviste. Mircea Brânzei oferă detalii: ”Avem în prezent zeci de proiecte dezvoltate atât în centrul orașului, în Dubai Downtown, Business Bay, cât și în zona de plajă – Dubai Marina, Jumeirah Islands, sau în cartiere noi și exclusiviste cu vile, ideale pentru cei care vor să se mute în Dubai și să trăiască într-o comunitate. Clienții noștri din România, spre exemplu, caută în special investiție, fie pentru a face randament din revânzare, fie pentru închiriere. Agenția noastră se ocupă și de preluarea, de mobilarea și de închirierea lor. Practic oferim full-service, astfel că investitorii noștri nu mai trebuie să facă nimic în afara plății ratelor”.

Dubai Property Expo Baia Mare
Hotel Mara, Bd. Unirii nr. 11, Baia Mare
⏰ 3 și 4 noiembrie, între orele 10.00 – 18.00
Pentru mai multe detalii:
WhatsApp la +40722 (621) 436
✉️ office@imobiliaredubai.ro
Programează-te la data și ora dorite, aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.