”Cum începi un lucru, la fel îl vei termina”, zice o vorbă din popor. Un an bine început astrologic înseamnă să știi cine ești și în ce context te afli. Apoi decizi unde vrei să ajungi. Deoarece în 2 ianuarie 2022 avem luna nouă în zodia Capricorn, ne putem raporta la acest început ca reper pentru noul an.

BERBEC – Dorință de deplasări, chiar și doar în imaginație

Berbecii sunt cuprinși de dorința de deplasări și călătorii, chiar dacă în final vor rămâne doar scenarii imaginare. Este potrivit să decidă ce înseamnă cu adevărat starea de acasă și să cultive acele relații și preocupări care întregesc intimitatea căminului. Ajung cu ușurință în centrul atenției și asta nu reprezintă neapărat un avantaj. Nevoia voastră de libertate creează confuzie în mintea apropiaților. Aveți nevoie de reformularea gesturilor și a imaginii sociale.

TAUR – Extindeți altruismul și respectul față de alte opinii

Taurii dețin sentimentul abundenței și al confortului personal. Este o perioadă a siguranței în care pot fi pregătite strategiile pentru viitor. Atașamentul exagerat față de propriile păreri atrage critici și dispute. Nu este cazul să insistați să convingeți pe nimeni de adevărul personal. Fiecare individ este o versiune unică prin prisma experiențelor și educației. Partea materială a vieții devine mai consistentă și vi se recomandă să extindeți altruismul și respectul față de alte opinii.

GEMENI – Dorul de exprimare sentimentală fără opreliști

Gemenii se pot lăuda cu o carismă de invidiat. Dar ce faceți cu aceasta veți alege singuri. Inspirația de a face lucruri noi și inedite deranjează confortul apropiaților care, cu siguranță, sunt mai comozi. O nouă strategie de a aborda domeniul profesional este sfatul astrelor pentru acest început de an. Nu are rost să repetați aceleași atitudini care v-au dezamăgit în trecut. Vă încearcă dorul de a vă exprima sentimentele fără opreliști.

RAC – Ideea de confort sufletesc uneori pare utopie

Racii primesc foarte multe sfaturi și replici care îi inhibă în a fi ei înșiși. Este o perioadă trecătoare, nu are rost să vă necăjiți. Lumea este imprevizibilă, schimbarea este la fiecare pas, iar ideea de confort sufletesc uneori pare utopie. Investițiile și preocupările care depind doar de voi sunt cele care vi se potrivesc. Evitați să luați decizii importante atunci când sunteți dezamăgiți sau nervoși!

LEU – Norocul, un cuvânt care devine realitate în viața voastră

Leii primesc un plus de putere, dar este dificil să decidă ce să facă cu aceasta. Promisiunile făcute în momentele de euforie vor deveni datorii care afectează planul energetic în cazul în care nu sunt onorate. Vi se recomandă o atitudine disciplinată și chiar să vă asumați rolul de model pentru persoanele care au nevoie de ajutor. Norocul pare a fi un cuvânt care devine realitate în viața voastră materială.

FECIOARĂ – Avantajați de aspecte astrale, afectați de neliniști intime

Fecioarele sunt foarte ferme pe pozițiile alese, însă destinul este influențat de toți cei care sunt implicați în afacerile și relațiile personale. Aveți de asimilat lecția flexibilității deoarece viața este un joc de echipă. Sunteți avantajați de aspectele astrale, dar afectați de neliniștile intime. Este indicat să aveți mai multă încredere în presimțiri și instincte. Mintea vă funcționează impecabil, însă și emoțiile sunt valori care merită să fie arătate celorlalți.

BALANȚĂ – Abordați existența cu mai mult curaj

Balanțele sunt stârnite de curiozități care le tulbură ritmul vieții cotidiene. Coincidențele sunt subtilități prin care universul vă comunică ce schimbări să faceți. Aparent sunteți pe cont propriu. În realitate aveți parte de susținerea și atenția unor persoane puternice. Vă exprimați cu multă ușurință și vi se recomandă să abordați existența cu mai mult curaj. Calitatea relațiilor cu apropiații depinde de proiecțiile voastre mentale.

SCORPION – Confortul vă ține în loc din evoluția personală

Scorpionii au liniștea afectată de multitudinea solicitărilor la care sunt supuși. Dispuneți de un potențial de excepție, dar confortul cu care v-ați obișnuit vă ține în loc din evoluția personală. Inteligența emoțională este superioară gândirii, iar acest lucru vă ajută să rezolvați cele mai dificile probleme. Apartenența la un grup înseamnă și vulnerabilitate, dar aduce și un plus de experiențe și repere în evoluția voastră. Ceea ce este greu pentru alții, pentru voi pare a fi divertisment.

SĂGETĂTOR – O mică revoluție în viața personală

Săgetătorii se confruntă cu dileme existențiale. Spiritul războinic vă determină să faceți o mică revoluție în viața personală. Totul se va termina cu bine în cazul în care respectați principiile bunului simț. Stările psihice vă sunt fluctuante, deoarece aveți o influență specială din partea planetei Marte. Aveți de împăcat o lume sufletească sensibilă cu o lume care vă determină să vă încălcați principiile.  Bunătatea manifestată în mod natural este calitatea care vă protejează de agresiunile din această perioadă.

CAPRICORN – Declanșați o nouă atitudine în viața de zi cu zi

Capricornii pot redefini toate domeniile de activitate într-o manieră de excepție. Veți descoperi că emoțiile și psihismul sunt puteri care organizează mediul înconjurător. Aici intervine responsabilitatea de a fi atenți la ceea ce gândiți și proiectați. Mai există și evenimentele trecutului care au nevoie de împăcare și iertare nedisimulată. Decât să repetați evenimentele care nu vă convin, este preferabil să declanșați o nouă atitudine în viața de zi cu zi. Cuvântul să vă fie lege!

VĂRSĂTOR – A salva aparențe înseamnă risipă de vitalitate

Vărsătorii au acces la cele mai elevate presimițiri, dar acest lucru înseamnă și obținerea unor informații noi, care pot dezamăgi. Filosofia voastră de viață poate fi îmbunătățită renunțând la teama de a fi voi înșivă. A salva aparențe pe termen lung înseamnă să risipiți vitalitatea. Resetați tot ceea ce ați făcut până acum și veți fi surprinși de bogăția noii vieți obținute!

PEȘTI – Diminuați așteptările față de celelalte persoane

Peștii și-ar dori o viață mai tihnită, dar sunt predestinați să facă eforturi și pentru cei mai puțin treziți în conștiință. Pentru că vi se deschid noi porți în lumea percepțiilor, este indicat să păstrați legătura cu cei care vă acceptă necondiționat. Veți fi mai liniștiți sufletește dacă uitați binele pe care îl faceți. Diminuați așteptările față de celelalte persoane! Sunteți ocrotiți într-un mod special și este suficient să aveți credința că totul are sens și logică.

Vasile Colopelnic

Imagini de la Pixabay

CITEȘTE ȘI:
E scris în stele…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.