Cu ocazia Zilei internaționale împotriva consumului de droguri polițiștii de prevenire s-au întâlnit cu angajații unei societăți comerciale din județ, unde persoane cu vârste cuprinse între 30-50 de ani au avut ocazia să discute deschis despre prevenirea consumului de droguri.

Dincolo de prevederile legislative, infracțiuni, pedepse, aceștia au aflat semnele care indică consumul, cum să reacționeze, ce pot face, cui se pot adresa. De asemenea au aflat ce trebuie să urmărească în dezvoltarea psihosocială a copilului pentru ca acesta să nu cadă tentației consumului de substanțe.

Cu aceeași ocazie polițiștii de prevenire, la inițiativa Centrului de prevenire antidrog, au participat împreună cu colegii lor de la Biroul Siguranța Școlară, jandarmii și reprezentanți ai Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Maramureș, ai Direcției de Asistență Socială Baia Mare, Asociația „Piciorușe Little Feet” Baia Mare la un mini târg al instituțiilor care sunt implicate în lupta împotriva consumului și traficului de droguri, care a avut loc la VIVO Mall din Baia Mare. A fost o ocazie de a discuta despre consum, prevenirea consumului și de a primi materiale informative din partea Centrului de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog.

Text și foto: IPJ Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.