Pentru această săptămână, voluntarii Yellow Shirts vă propun patru activități de mișcare și socializare. În zilele de 20, 21 și 22 iulie, pe terenul de sport de pe str. Moldovei, nr. 19, precum și în parcul ”Regina Maria” vor avea loc o serie de activități sportive cu mingea.

Primul eveniment este dedicat tenisului de masă. Acesta va avea loc azi la ora 10.00, pe terenul de sport din str. Moldovei, și va reuni atât voluntari străini, cât și localnici. Tot azi, dar după-amiază, de la ora 17.30, pe același teren din str. Moldovei e street football.

Miercuri, voluntarii vă invită de la ora 17.00 în parcul ”Regina Maria” pentru un atelier despre kicking ball, un sport care are reguli similare cu cele ale baseball-ului.

Pentru joi e programat ultimul eveniment din această serie. Sunt așteptați cei mici la street football, pe terenul din str. Moldovei, de la 17.30.

Detaliile pot fi obținute la yellow_shirts_ro@hotmail.com sau la telefon 0774 602 557.

Această serie de activități este desfășurată de către Asociația Yellow Shirts în cadrul proiectului ”V4Volunteering”, cofinanțat de către Comisia Europeană prin programul Corpul European de Solidaritate.

Sursî informații și foto: Asociația Yellow Shirts

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.