Chef Adi Hădean și echipa sa pregătesc zilnic 1.200 de porții de mâncare pentru medici, cadre medicale și persoane vârstnice, în cadrul proiectului ”Solidar social”.

Proiectul “Solidar social” este o acțiune umanitară inițiată de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sector 6 și Asociația Adi Hădean, susținută din donații ale companiilor și persoanelor fizice. ”Asistenți sociali, bucătari care fac voluntariat, livratorii noștri dedicați. Suntem o cantină umanitară”, este răspunsul oferit de activsocial.ro la întrebarea ”Cine suntem?”.

O ”cantină umanitară” în care, conform site-ului proiectului, se gătesc și distribuie 1.200 de porții de mâncare zilnic, gratuit. ”Două sute de medici și cadre medicale aflate în prima linie a luptei împotriva COVID-19. Pe lângă aceștia, câteva sute de persoane vârstnice aflate în evidențele DGASPC, în prezent izolate la domiciliu și în imposibilitatea de a-și asigura singure această masă caldă” – aceștia sunt beneficiarii proiectului.

Să putem oferi cele 1.200 de porții de mâncare caldă cel puțin 5 zile pe săptămână atâta timp cât va dura această criză” este obiectivul proiectului ”Solidar social”. Intenția este ca acest proiect umanitar să fie dezvoltat la nivelul întregii țări, iar activitatea catinei umanitare să continue și după ce această criză va trece…

Cine vrea să ajute această campanie a ex-băimăreanului Adi Hădean este invitat să o facă. Se acceptă ajutor în muncă de voluntariat, în donații de alimente, materiale și bani. Detaliile sunt disponibile aici.

Ponturi (și rețete) de la chef Adi Hădean pentru perioada de carantină poți descoperi aici.

Sursă informații: activsocial.ro
Sursă foto: Adrian Hădean / Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.