În cadrul campaniei ”Fii ambasadorul turismului românesc!”, Paula Seling invită turiștii în Maramureș, prin intermediul unui mesaj video postat de Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

Băimăreanca Paula Seling s-a alăturat campaniei, pledând pentru (re)descoperirea României: ”Eu te invit în Maramureș, locul pe care eu îl numesc acasă, pe care îl port mereu în suflet și unde mă reîntorc de fiecare dată cu mare emoție și cu drag infinit. Sunt biserici din lemn, e dantelăria porților din lemn ce străjuiesc gospodăriile oamenilor harnici și primitori”.

Pomenind de bucătăria tradițională a Maramureșului, plină de arome, dar și de Cimitirul Vesel din Săpânța, artista îi asigură pe turiști că aici nu doar ”se agață harta în cui”, dar se pot trăi și experiențe minunate.

”Hai în Maramu’! Hai la mine acasă!”, lansează invitația Paula Seling.

Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri (MEEMA), prin Direcția Generală Turism, a dat startul campaniei ”Fii ambasadorul turismului românesc!”, o provocare digitală care ”își propune să susțină industria ospitalității, greu încercată în acest an, încurajând astfel românii să redescopere frumusețea țării noastre și să o promoveze în mediul online”, informează MEEMA.

Sursă informații și video: Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri. Sursă foto: Facebook / Paula Seling

CITEȘTE ȘI:
Fii ambasadorul turismului românesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.