Paula Seling a lansat ”Inima ce inimă mi-a dat”, o piesă dedicată mamelor.

”Trebuie să recunosc că m-am străduit să scriu o piesă pe versurile primite de la o prietenă timp de mai bine de un an. Începeam o idee, nu îmi plăcea. Ca meșterul Manole, ce lucram azi, mâine stricam și o luam de la capăt. Pur și simplu nu a vrut sa vină inspirația. În urma cu doua săptămâni, însă, mi-am propus să nu ies din studio dacă nu scriu ceva. Am scris… L-am chemat producătorul meu muzical, pe Alexandru Gorgos, care a spus: «interesant, dar nu e ce trebuie».

M-am «enervat» pe mine. Am șters totul și mi-am propus să o iau de la zero, din nou. Am citit versurile poeziei «Mama», de Traian Dorz, și muzica a început să curgă. În cinci minute am scris strofa și bridge-ul și am chemat din nou producătorul, să aflu o părere. A spus «Wow… Asta e!» Cinci minute mi-a luat, comparativ cu un an”, povestește Paula Seling pe contul de socializare.

Piesa a fost gata scrisă și înregistrată într-o zi și jumătate. Povestea ei, însă, continuă. ”Am vrut neapărat ca pianul să fie interpretat de Mark Oselski. Inițial a spus că nu are timp nici măcar să asculte piesa până peste o săptămână. Am insistat și cred că și el s-a bucurat că am făcut-o. A înregistrat pianul în câteva ore, dimineața următoare. Apoi Camerata Chișinău a spus «da» pentru înregistrarea coardelor și a remarcat diversitatea înlănțuiri armonice. Ne-am bucurat mult.

Am trimis piesa lui Oleg Butnaru, iar Ina Butnaru a venit imediat cu un scenariu care m-a făcut să plâng. Am făcut bagajul și am plecat la Baia Mare să filmam toate trei fetele – mama, fiica și nepoata – mesajul a trei generații pentru toate mamele pământului”, merge cu firul poveștii mai departe Paula Seling.

Piesa a fost lansată ieri. ”Când trebuie să vină, inspirația curge. E ca și cum te întinzi la raft și iei cartea care trebuie. Când nu, însă, nu vrea și gata. Cred ca piesa asta așa trebuia să fie, să vină, să prindă exact aceasta formă. Pentru că MAMA nu poate fi spus decât cu dragoste, cu duioșie, cu disperare, cu recunoștință. Mulțumesc, mama, mulțumesc Elena”, concluzionează artista.

Muzică: Paula Seling, Alexandru Gorgos • Versuri: Paula Seling (inspirate din poezia ”Mama”, de Traian Dorz) • Orchestrație: Sandu Gorgos • Corzi: Camerata Chişinău • Solo vioară: Alexandru Rotaru • Pian: Mark Oselski • Producție video: Butnaru FILMS • Regie, montaj: Ina Butnaru • Actori: Maria Seling, Elena Bucura-Seling • Cover Photo: Paul Seling

CITEȘTE ȘI:
O călătorie romantică alături de Paula Seling | video

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.