Maramureșeanca Paula Seling a lansat recent ”Hai, române”. Videoclip care a strâns pe YouTube 364 K de vizionări din 24 noiembrie. ”Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, vă dedic piesa «Hai, române!», să ne însuflețească, să ne bucure, să ne poarte pe strunele nealterate de vremuri ale spiritului nostru românesc”, scrie Paula Seling pe contul de socializare.

Piesa ”Hai, române!” – în colaborare cu Surorile Osoianu, Nicolae Botgros și Orchestra ”Lăutarii”, alături de Baletul Național ”Joc” – este scrisă de Alexandru Gorgos. ”Textul aparține maramureșencei Larisa Lazăr, deja o bună prietenă ce și-a pus inima pe tavă, scriind cu atâta bucurie”, menționează artista.

 

Paula Seling a lansat de asemenea și o provocare odată cu acest videoclip: ”Dragi români, nicăieri în lume nu există o horă ca a noastră, a românilor. Așa că hai, române, joacă hora pe tot globul pământesc. Vă invit să provocați prietenii români sau de alte naționalități să joace, respectiv să învețe hora noastră românească”. Unul din primele răspunsuri a venit chiar din Baia Mare, de la Școala Gimnazială ”dr. Victor Babeș”. ”Ce surpriză minunată”, a reacționat Paula Seling.

Sursă foto: Facebook / Paula Seling

CITEȘTE ȘI:
Paula Seling a lansat ”Cel mai frumos colind…” | video

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.