Patrupezii ocrotiți de Fight for Animals Baia Mare au fost ieri vizitați de elevi din Copalnic Mănăștur, însoțiți de profesoara Erica Hotea. ”Copiii nu doar că nu au venit cu mâna goală, aducând diverse donații cățelușilor noștri, ci au venit, de asemenea, cu inima deschisă. Cățelușii s-au bucurat cu timiditate de vizita lor, nefiind obișnuiți cu așa mulți oameni în jur. Au fost mângâiați și iubiți de suflete pure, asemenea lor”, spun cei de la Fight for Animals.

Vizitatorii au adus, de asemenea, scrisori de încurajare pentru cei de la Fight for Animals. ”E puțin spus că ne-am emoționat citindu-le. Ei sunt viitorul! Trebuie să îi învățăm ce înseamnă empatia cât de devreme”, menționează sursa citată.

Asociația ”Fight for Animals” a fost înființată în 2021 de către Paul Oșan. Scopul a fost din start acela de a salva animale grav bolnave sau rănite, de a le oferi o nouă șansă la viață și de a conștientiza cât mai mulți oameni cu privire la importanța protecției animalelor.

”Putem spune că orice animal salvat, sterilizat sau adoptat este un succes. Suntem mereu recunoscători pentru orice reușită, fie ea un târg de adopții în care toți câinii s-au adoptat sau o campanie de sterilizări în care am reușit să informăm oamenii despre importanța sterilizării și să salvăm, prin această acțiune, alte mii de suflete”, mărturisea pentru eZiarultău Paul Oșan într-un interviu acordat luna trecută.

Sursă: Fight for Animals

CITEȘTE ȘI:
”Am învățat ce este iubirea necondiționată!” (Paul Oșan – președinte ”Fight for Animals”)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.