Câinele Teba, care face parte din gruparea canină din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Maramureș, a primit, sâmbătă, 14 decembrie, mulțumiri și felicitări – cum s-ar spune oficiale – de la Ministerul Afacerilor Interne, pe pagina de Facebook a instituției. Și le merită cu prisosință.

”Mulțumim, Teba! Ea (fiindcă Teba este o ea – n.r.) este cea care în urmă cu trei zile a descoperit autorul dublului asasinat din Satu Mare! Doar 4 ore i-a luat acestui câine polițist să ajungă la criminal. Teba nu este la primul caz reușit. Anul trecut a condus polițiștii la locuința principalului suspect în cazul unui triplu omor! Mulțumim, Teba! Felicitări, Zoltan Bandi, pentru modul cum îți antrenezi și cum ai grijă de acest fantastic câine polițist!” – e postarea de pe pagina de Facebook a MAI.

De-a lungul timpului, Teba a făcut o sumedenie de fapte bune, ajutând la prinderea multor nelegiuiți. Nu degeaba a primit distincția ”Cel mai bun câine polițist al anului” în 2018. Iar zilele trecute a confirmat încă o dată că este un câine cu adevărat remarcabil. (T.V.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.