În 26 noiembrie 2019 se lansa eZiarultău. Câțiva visători, un buchet de intenții frumoase și numai gânduri pozitive. Ne-am apucat să ”țesem” o pânză de vești bune și să ”cioplim” portrete de oameni faini. De aici am pornit.

Unii au zâmbit ironic și ne-au considerat niște bieți naivi încercând să construim o utopie. Am zâmbit și noi, văzându-ne de drum. Ne-am încărcat de senin și senin am oferit la rândul nostru. Chiar și atunci când norii s-au îngrămădit în jur, dând haotic din coate.

Am rămas fideli credințelor noastre solare și încăpățânării de a crede că, indiferent cât de razna o pot lua lucrurile în jurul nostru, din verticalitate derivă echilibrul. Am bătut la porți (maramureșene, firește) la care nu s-a bătut niciodată. Am mers și pe căi deja bătătorite, dar am făcut-o în maniera noastră.

Într-o lume mereu cu ochii pe ceas, ne-am făcut timp să privim Maramureșul ca și cum l-am vedea prima dată. Cu peisaje și oameni de azi și de cândva. Cu tradiții vii și cu obiceiuri uitate. Cu arome și gusturi. Cu performeri și superlative. Ne-am bucurat de fiecare nouă descoperire și cu bucurie am dat-o mai departe.

Azi eZiarultău împlinește 4 ani. Spunem din nou: ce călătorie frumoasă! Și cât de privilegiați suntem că v-am avut alături la fiecare pas!

CITEȘTE ȘI:
Ce este eZiarultău și ce își propune

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.