Vești bune pentru învățământul din Maramureș. Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, Facultatea de Medicină și Farmacie – Universitatea din Oradea și Colegiul Național „Vasile Lucaciu” Baia Mare au încheiat recent un acord de parteneriat care consolidează relaţiile de colaborare dintre mediul didactic universitar și cel preuniversitar.
Inspectorul școlar general, prof. Mihai Pop a ținut să precizeze că „un obiectiv important al parteneriatului este organizarea examenului de simulare a admiterii 2024 pentru elevii de liceu din județul Maramureș. Examenul se va desfășura la Colegiul Național „Vasile Lucaciu” Baia Mare, în data de 3 februarie 2024, ora 10. Termenul limită pentru înscrieri este 31 ianuarie 2024”.
”Acest demers reprezintă atât o oportunitate pentru viitorii studenți, cât și o modalitate eficientă de creștere a nivelului de competitivitate, în vederea susţinerii examenului de admitere. Mulțumim domnului profesor Bud Ionel, de la Colegiul Național „Vasile Lucaciu” Baia Mare, pentru inițiativă și doamnei inspector școlar Ulici Carmen pentru implicarea în realizarea acestui demers. Mulțumim domnului decan prof. univ. dr. Maghiar Marius Adrian pentru că a răspuns inițiativei noastre. Ne dorim ce e mai bun pentru elevii Maramureșului!”, a precizat inspector școlar general, prof. Pop Mihai Cosmin.
FOTO ISJ Maramureș/facebook
Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.