Prefectura, Primăria Baia Mare şi Garnizoana Baia Mare organizeazã joi, de la ora 12:00, manifestări dedicate Zilei Naționale a României.

Ceremonialul militar și religios va începe pe bd. Unirii, în zona Catedralei Episcopale ”Sfânta Treime, cu întâmpinarea prefectului de Maramureș, prezentarea onorului, salutarea drapelelor de luptă și trecerea în revistă a Detașamentului de Onoare.

Autoritățile județene și locale, împreună cu reprezentanții Garnizoanei Baia Mare vor depune coroane la monumentele reprezentative din municipiul reședință de județ. După intonarea Imnului Național al României, oficierea serviciului religios și alocuțiunile autorităților  va avea loc defilarea Detașamentului de Onoare și a tehnicii militare.

Pentru buna desfășurare a evenimentelor s-au luat măsuri pentru a evita parcarea și staționarea vehiculelor pe bd. Unirii, între intersecția cu bd. Republicii și intersecția cu strada Hortensiei, respectiv bd. Republicii tronson intersecția cu strada Vasile Alecsandri până la intersecția cu bd. Unirii, până în data de 1 decembrie, ora 14:00.

Circulația rutieră va fi restricționată pe bd. Unirii – tronson intersecția cu bd. Republicii și intersecția cu strada Hortensiei, respectiv tronson intersecția bd. Unirii – bd. Republicii și intersecția cu strada Vasile Alecsandri, în data de 1 decembrie, între orele 08:00 – 14:00.

Sursă informații și foto: Prefectura Maramureș

CITEȘTE ȘI: Programul național de educație pentru valori va fi lansat în Maramureș…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.