”Bucuroși de interesul manifestat de membrii comunității noastre și de comportamentul… cald al verii altfel, decretăm prelungirea ei până spre toamnă!” – astfel anunță Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» prelungirea cu o lună a termenului până la care puteți trimite povești în șapte cuvinte.

Proiectul participativ ”1 vară | 7 cuvinte” își propune să alăture, într-o expoziție virtuală, lucrări ale Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» poveștilor verii primite de la publicul său.

”Inspirându-ne din politica de colecționare rapidă (Victoria & Albert Museum, Londra) și fundamentat pe conceptul expozițiilor participative, dezvoltat de Nina Simon (Museum of Art & History, Santa Cruz, California), noi, Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare», am dat startul proiectului colectiv <<1 vară | 7 cuvinte>>. Primim de la voi impresii despre vara din <<noul normal>> și, coroborându-le cu imaginile lucrărilor din Centrul Artistic, transformăm demersul nostru colectiv într-o expoziție virtuală, în care <<textele de sală>> sunt scrise de voi și au doar 7 cuvinte”, detaliază drd. Oana Enășel – referent de specialitate -marketing.

Astfel, inițiatorii proiectului ”1 vară | 7 cuvinte” vă invită: ”Împărtășiți amintirile, experiențele, trăirile sau temerile unei veri altfel până în 30 septembrie”. Cuprindeți-le pe toate în 7 cuvinte și trimiteți-le pe adresa de e-mail oana.enasel@muzartbm.ro, menționând subiectul ”Povești în șapte cuvinte” sau prin SMS la numărul de telefon cu tarif normal 0749 730 986 sau pe rețelele de socializare.

”Scriem împreună povestea zilelor care se-mpotrivesc să stea, în vara ce n-a fost să fie!”, este provocarea acestor zile lansată de cei de la Muzeul Judeţean de Artă.

Sursă informații și foto: drd. Oana Enășel – referent de specialitate-marketing Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare»

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.