CS Știința Electro Sistem Baia Mare a cucerit titlul de cel mai bun club sportiv de orientare din România și patru sportivi ai clubului au fost cotați ca fiind cei mai valoroși la categoriile lor de vârstă. Asta în cadrul Galei Campionilor pentru anul 2021, eveniment organizat de Federația Română de Orientare.

Gala Campionilor este organizată de Federația Română de Orientare pentru a premia în fiecare an cele mai valoroase performanțe individuale și cel mai bun club din țară. Anul acesta festivitatea a avut loc sâmbătă, 21 mai, la Comarnic.

CS Știința Electro Sistem Baia Mare a cucerit titlul de cel mai bun club sportiv de orientare din România. De asemenea, printre premianții pe categorii s-au regăsit și patru sportivi de la gruparea băimăreană: Andreea Manu – cea mai bună junioară la categoria 16 ani, Marius Cătană – cel mai bun junior la categoria 16 ani, Alexandra Roman – cea mai bună junioară la categoria 18 ani, Cătălin Vădean – cel mai bun junior la categoria 18 ani. Sportivii sunt pregătiți de antrenorii Lucia Pop și Istvan Sebestyen.

10 medalii obținute la Campionatele Europene de Sud Est. Un loc 6 cucerit la Campionatele Europene de orientare – schi pentru juniori. 12 sportivi care au reprezentat România la competițiile internaționale de orientare – schi și orientare în alergare. 193 de medalii la campionate naționale și Cupe ale României. Peste 200 de medalii cucerite în alte competiții de nivel național, interjudețean sau regional. Acesta este bilanțul anului 2021 la CS Știința Electro Sistem Baia Mare.

Sursă informații și foto: Știința Electro Sistem Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
TOPURI 2021 | CS Știința Electro Sistem Baia Mare, un an cu peste 400 de medalii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.