13 medalii au câștigat sportivii de la CS Știința Electro Sistem Baia Mare la Campionatul Național de ștafetă mixtă și la Cupa României. Competiții de orientare pe schiuri.

La Predeal s-au desfășurat două importante competiții din calendarul intern al Federației Române de Orientare. Este vorba despre Campionatul Național de orientare pe schiuri, proba de ștafetă mixtă, și Cupa României. Competițiile s-au desfășurat sub egida Federației Române de Orientare în parteneriat cu CS Babarunca Săcele, prezenți fiind la start sportivi de la majoritatea cluburilor de profil din România.

”Deoarece zăpada a cam lipsit în Baia Mare, sportivii de la CS Știința Electro Sistem nu au avut toate condițiile necesare pentru a pregăti foarte serios aceste importante întreceri, în perspectiva de a-și apăra prestigiosul titlu de cel mai bun club de orientare pe schiuri din România, titlu deținut de gruparea baimareană de foarte multă vreme”, menționează Istvan Sebestyen – director CS Știința Electro Sistem Baia Mare.

În aceste condiții și cu un lot mult întinerit, sportivii de la CS Știința Electro Sistem Baia Mare au cucerit 13 trofee.

Campionatul Național de ștafetă mixtă
– locul I: Emanuela Opriș și Cristian Manu (juniori)
– locul II: Anca Deac și Alexandru Biro (elită)

Cupa României
– locuri I: Andreea Manu (F20), Istvan Sebestyen (M45)
– locuri II: Zsofia Uglar (F12), Anca Deac (F21), Lucia Pop (F55), Cristian Manu (M17), Alexandru Biro (M21)
– locuri III: Alexandra Roman (F21), Ianis Oros (M12), Luca Lenard (M17), George Petreuș (M20)

”O performanță importantă pentru clubul băimărean a fost faptul că în categoria seniori elită trei din cele șase medalii posibile din cadrul Cupei României au fost obținute de către CS Stiința Electro Sistem Baia Mare, deși clubul se axează în principal pe categoriile de copii și juniori”, subliniază Sebestyen.

În urma acestor rezultate, gruparea baimareană condusă de antrenorii Lucia Pop și Istvan Sebestyen își menține supremația în orientarea pe schiuri.

Următoarele competiții la care vor participa sportivii băimăreni sunt Campionatele Naționale individuale și de ștafetă, întreceri care vor avea loc la mijlocul lunii februarie.

Sursă: CS Stiința Electro Sistem Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.