Trei sportive de la CS Știința Electro Sistem Baia Mare vor reprezenta România la Campionatul European de orientare pe schiuri.

Andreea Manu (16 ani), Tania Sabou (15 ani) și Antonia Man (14 ani) de la CS Știința Electro Sistem Baia Mare participă la Campionatul European de orientare pe schiuri. Competiția va avea loc în perioada 14-19 martie în localitatea Kemi (Finlanda). Băimărencele vor concura pentru România la categoria de vârstă junioare, 17 ani.

La competiția din Finlanda vor fi prezenți sportivi din 22 de țări. ”Noi nu avem nici pe departe forța țărilor scandinave sau baltice. Dar sperăm la o clasare în primele 15 locuri la individual. Și la o poziționare în primele 6 locuri la ștafetă. Avem așteptări mari în primul rând de la Andreea Manu, în probele individuale. Este cea mai experimentată dintre cele trei sportive de la CS Știința Electro Sistem. Dar și Tania și Antonia pot face curse bune deoarece s-au pregătit foarte bine”, a declarat pentru eZiarultău antrenorul  Istvan Sebestyen. Care le însoțește pe sportive în Finlanda.

Mai multe despre CS Știința Electro Sistem Baia Mare, aici.

Sursă informații și foto: Știința Electro Sistem Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Orientare pe schiuri | CS Știința Electro Sistem – 30 de locuri I la Campionatele Naționale și Cupa României

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.