10 medalii au cucerit sportivii de la CS Știința Electro Sistem Baia Mare la Campionatul European de Sud-Est la orientare în alergare. Competiție la care România s-a clasat pe locul 2.

În Zagreb (Croația) a avut loc Campionatul European de Sud-Est la orientare în alergare, competiție la care au luat startul peste 500 de concurenți din 10 țări. Patru probe de concurs: sprint, medie distanță, lungă distanță și ștafetă.

”Șapte sportivi de la CS Știința Electro Sistem Baia Mare au reprezentat România la această competiție, sportivi ce și-au obținut dreptul de a lua parte la acest concurs în urma calificărilor din acest an”, precizează Istvan Sebestyen – director CS Știința Electro Sistem Baia Mare. 10 medalii au cucerit băimărenii, care au bifat și șapte clasări în imediata apropiere a podiumului.

Rezultatele CS Știința Electro Sistem Baia Mare
– locuri I: Cătălin Vădean (M18 – sprint), Andreea Manu (F16 – ștafetă), Istvan Sebestyen (M45 – sprint);
– locuri II: Cătălin Vădean (M18 – medie distanță și M18 – ștafetă), Alexandra Roman (F18 – ștafetă), Alexandra Creciun (F18 – ștafetă), Anca Deac (F21 – ștafetă), Istvan Sebestyen (M45 – lungă distanță);
– loc III: Istvan Sebestyen (M45 – lungă distanță).

”Merită apreciată evoluția sportivului Cătălin Vădean care a reușit să obțină trei medalii din patru posibile, dar și faptul că șase din cei șapte băimăreni se întorc acasă cu cel puțin o medalie”, menționează Istvan Sebestyen.

În preajma podiumului s-au mai clasat Alexandra Roman (locul 4 la medie distanță, locul 5 la sprint și locul 6 la lungă distanță), Tania Sabou (locul 4 la ștafetă și locul 5 la lungă distanță), Alexandra Creciun (locul 4 la lungă distanță), Andreea Manu (locul 4 la lungă distanță).

”Aceste frumoase rezultate au ajutat lotul național al României să se clseze pe locul doi pe națiuni, la mică distanță de Bulgaria si înaintea Turciei”, informează directorul CS Știința Electro Sistem Baia Mare.

Următoarea competiție la care va lua parte CS Știința Electro Sistem Baia Mare va fi Campionatul Național de orientare în alergare în probele individuale și de ștafetă. Întrecerile se vor desfășura în județul Covasna în perioada 10-12 septembrie.

Informații și foto: CS Știința Electro Sistem Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.