În fiecare an, în ultima sâmbătă din luna martie, milioane de oameni, instituții și companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Ora Pământului (”Earth Hour”).

Anul acesta, pe lângă gestul simbol pe care îl vom face împreună, World Wildlife Fund (WWF) România te invită la o serie de workshopuri ”pentru a te reconecta cu natura, cu cei dragi și cu tine însuți”.

”Înscrie-te pentru a afla cum să faci fotografii mai bune în natură, cum să ai grijă de plantele de apartament, cum să prepari hrană sănătoasă prețuind resursele locale sau cum să te relaxezi cu Yin & Yang yoga”, aceasta este invitația lansată de WWF România.

Miercuri, 24 martie, este programat workshop-ul ”Fotografie de natură: tips & tricks”. Pentru joi, 25 martie, este stabilit workshop-ul ”Universul Plantelor”. Despre ”Gusturi locale și etica slow-food” este întâlnirea de vineri, 26 martie. Sâmbătă, 27 martie, este momentul pentru ”Yin &Yang Yoga”.

Toate workshopurile sunt gratuite și se potrivesc oricui e pasionat de aceste subiecte, indiferent de nivelul de pregătire. Fiecare durează o oră și se va desfășura online, prin platforma Zoom.

Detaliile sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: WWF România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.