Având în vedere strategia de promovare a tradiţiilor şi obiceiurilor păstrate de-a lungul timpului în Maramureș, dezvoltată în scopul atragerii unui număr cât mai mare de vizitatori, Consiliul Judeţean Maramureș invită toţi agenţii economici care desfăşoară activităţi în domeniul turistic să-și unească eforturile în cadrul proiectului ”Visit Maramureș”, o inițiativă de promovare a județului, accesibilă online.

Totodată, se dorește actualizarea bazei de date cu privire la situaţia tuturor 🛏️unităţilor de cazare / 🍽️unităților de servirea mesei din județ, prezente în circuitul turistic. Acestea vor fi promovate în cadrul aplicației “Visit Maramureș”, disponibilă gratuit pe platformele IOS și Android.

”Visit Maramureş” este o aplicaţie bilingvă (română – engleză) care facilitează accesul unei palete mai largi de utilizatori. Aplicația se remarcă prin caracterul interactiv, indicând poziţia utilizatorului şi făcând posibilă ghidarea acestuia prin funcţia de rutare. ”Visit Maramureș” funţionează preponderent online, dar are posibilitatea de a funcţiona şi parţial offline.

Prin intermediul acesteia, utilizatorii pot afla informații despre obiective turistice, cazare și gastronomie, evenimente, trasee și informaţii turistice și au la dispoziție harta județului.

Operatorii de turism care doresc să fie promovați gratuit în cadrul aplicației sunt rugați să transmită următoarele documente:
✔️date de contact (număr telefon, adresa e-mail și adresa unității, pagină web);
✔️certificatul de clasificare şi anexa unităţii turistice;
✔️trei fotografii relevante privind unitatea turistică, cu drept de utilizare în scopul promovării (internet, tipărituri etc.);
✔️ o scurtă descriere a unităţii de cazare şi a serviciilor oferite potenţialilor clienţi.

📩 Documentele se transmit pe e-mail, la adresele: marius.muresan@cjmaramures.ro,  adriana.danci@cjmaramures.ro. Telefon pentru informații suplimentare: 0262 206 113.

Sursă informații și foto: Consiliul Județean Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.