“Era ok și la 60”, spectacol al Teatrului Godot din București, va fi jucat sâmbătă, 25 iulie, pe scena Teatrului de Vară din Baia Mare. Un one man show cu actorul Răzvan Vasilescu.

În cadrul Festivalului ”Repere, mituri, identități”, Teatrul Ararat vă invită sâmbătă, 25 iulie, începând cu ora 20:30, la Teatrul de Vară din Baia Mare, la spectacolul Teatrului Godot din București – “Era ok și la 60”. Un one man show produs de Wonder Theatre și recomandat persoanelor cu vârsta de peste 16 ani.

”Era ok si la 60” e un super spectacol de stand up comedy, un maraton în care actorul Răzvan Vasilescu îmbină texte ale celor mai importanți autori contemporani de comedie cu fragmente emoționante din viața sa. ”Rezultă un spectacol foarte sincer, dincolo de stand up comedy-ul standard – un show care te distrează, dar te și emoționează, despre provocările înaintării în vârstă și despre viața așa cum e, dincolo de celebritate, un spectacol de la care pleci cu un zâmbet larg pe chip și un gând nostalgic în suflet”, anunță organizatorii evenimentului.

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile! Informații suplimentare și rezervări: 0723-275 912, 0740-043 136.

Sursă informații și foto: Teatrul Ararat Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Teatrul Ararat organizează Festivalul ”Repere, Mituri, Identități”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.