O superaventură într-o zonă de poveste din Maramureș are loc în 15 și 16 iunie. Este vorba despre un ”eveniment unic, inedit și necompetițional de alergare, jogging, drumeție și aventură cu obstacole pentru copii și adulți cu vârste între 3 și 99 +ani, cu trasee fascinante, provocatoare și sălbatice adaptate pentru toate condițiile fizice”, descriu organizatorii.

Evenimentul are loc în zona Preluca Nouă, Aspra și Defileul Lăpușului. Zonă prin care au fost gândite cinci trasee de lungimi și dificultăți diverse pentru pasionații de alergare. ”Cu toții vă veți bucura de aceste trasee fără să aveți presiunea locului ocupat, a timpului de finalizare sau a lipsei unei condiții fizice potrivite! Toți participanții care vor termina traseul ales vor primi super medalia, bandana și diploma Energia Defileului Lăpușului, o porție de mâncare tradițională și alte surprize”, menționează sursa citată.

Prima ediție a evenimentului ”Defileul Lăpușului * Energia și Daco Spartanii” înseamnă mai mult decât aceste trasee, fiind pregătite pentru participanți și alte provocări: de la jocuri la dans, de la muzică la mâncăruri tradiționale. ”Promovăm un stil de viață activ, echilibrat și armonios în comuniune cu mama natură, de asemenea susținem cunoașterea și păstrarea tradițiilor, obiceiurilor și vieții la sat din zona Maramureșului. Susținem turismul, producătorii locali, ecologizarea zonelor naturale și încercăm să echilibrăm acest ecosistem minunat”, se arată în prezentare.

Invitat special, Teodora Dănțăușa.

Organizatori: Asociația Energia Mișcării, Daco Spartanii, Spartan Training Group Baia Mare, Spartan Kids Training Group Baia Mare. Coorganizatori: Preluca Sunray și Centrul de Echitatie 4Foi.

Programul evenimentului, aici.

Sursă: Asociația Energia Mișcării

CITEȘTE ȘI:
Baia Mare | Copiii, invitați la aventuri cu obstacole în mijlocul naturii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.