Clubul Green Impact al Colegiului Tehnic ”C.D. Nenițescu” din Baia Mare îți propune un drum al provocărilor: traseul ”Descoperă cetatea Baia Mare” creat în aplicația Questo.

”Comorile au atras atenția și interesul oamenilor în toate timpurile. Undeva prin veacul al XIV-lea, exista o cetate, Civitas Rivulus Dominarum, sau Cetatea Râul Doamnelor, azi orașul Baia Mare. Mulți regi râvneau la bogățiile sale: păduri nesfârșite, filoane de aur și argint. Cavalerul Roland a auzit de o comoară străveche din cetate și vrea să o descopere. Însoțește-l într-o călătorie și ți se vor dezvălui câteva din comorile cetății” – aceasta este prezentarea traseului ”Descoperă cetatea Baia Mare”.

Ești gata să participi la joc? Descarcă aplicația Questo (din App Store sau Google Play), accesează traseul ”Descoperă cetatea Baia Mare” și, pornind de la Bastionul Măcelarilor, începe călătoria tip vânătoare de comori prin Baia Mare. O aventură de 3 km, care va dura peste 70 de minute.

”La pas prin vremuri medievale, vei afla povești despre fortificații medievale, ziduri, bastioane, bresle medievale, clădiri istorice care îmbină diverse stiluri, muzee, biserici, ruine și spații verzi. Cetatea Baia Mare te așteaptă să o descoperi și să-i savurezi atmosfera (și plăcintele)” – asta în caz că mai aveai nevoie de un argument.

Questo este un joc de explorare, oferind tururi de tip misiune pe care le poți juca. Aplicația a primit premiul Best Travel App în competiția eTravel Awards 2017 și a fost premiată de Booking.com, în 2018, pentru impactul social creat.

Sursă informații și foto: Facebook / GreenIimpact MM Atraction CDNenitescu, Questo

CITEȘTE ȘI:
Descoperă comori în Baia Sprie, grație aplicației Questo
În căutarea iubirii, prin Breb, cu ajutorul aplicației Questo

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.