”Povestea a doi pui de tigru, numiți Ninigra și Aligru” este o frumoasă poveste scrisă de Nina Cassian. Flavia Hojda și Pavel Ulici o vor interpreta mâine, de la 18.30,la Târgu Lăpuș, sub forma unui spectacol muzical pentru copii.

Flavia Hojda și Pavel Ulici sunt doi actori talentați și frumoși foc pe care, dacă nu ați avut încă ocazia să îi vedeți pe scenele teatrelor din țară sau în multiplele filme de lungmetraj românești sau internaționale, îi veți putea cunoaște ”sub Stejar”, la Târgu Lăpuș.

Originari din Maramureș, cei doi artiști au străbătut lumea în lung și în lat, ca acum să revină aproape de casă pentru a vă împărtăși puțin din talentul lor. Cei doi formează un cuplu atât în viața de zi cu zi, cât și pe scenă, unde împărtășesc dincolo de pasiunea pentru teatru, muzica. ”Primele noastre amintiri împreună sunt strâns legate de muzică, dar ceea ce ne-a adus cu adevărat împreună și ne-a îndemnat să formăm o trupă e o alta pasiune comună, teatrul. Energia publicului, reacția și încurajarea celor care ne-au ascultat ne-au determinat să continuăm proiectul început ca un experiment. De atunci, tot cântăm”, spun cei doi.

Accesul la evenimentul organizat la Târgu Lăpuș de ”sub Stejar” este gratuit în limita locurilor disponibile, doar pe bază de rezervare la adresa substejar@gmail.com sau prin mesaj la telefon 0743-539912.

Pagina evenimentului este disponibilă aici.

Sursă informații și foto: sub Stejar

CITEȘTE ȘI:
În Târgu Lăpuș, pe urmele ”Micului Prinț”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.