Proiectul “Și cei mici fac fapte mari”, ajuns la a IX-a ediție, a deschis înscrierile pentru grădinițele interesate de protecția mediului și colectarea separată a deșeurilor de baterii și acumulatori.

Proiectul, marca ECOTIC BAT, se adresează grădinițelor din toată țara, având scop educațional în ceea ce privește deșeurile de baterii și acumulatori.

Acesta include două componente: informarea – unde preșcolarii învață despre importanța colectării separate, substanțele toxice conținute de deșeurile de baterii și acumulatori și ce pot face ei pentru protecția mediului, respectiv colectarea – unde cei mici și familiile lor au oportunitatea să contribuie activ la colectarea deșeurilor de baterii și acumulatori (DBA).

Campania se desfășoară până în 31 mai. Cele mai harnice grădinițe în ceea ce privește colectarea de DBA vor fi premiate.

Grădinițele care doresc să participe la proiect se pot înscrie trimițând un mail la adresa gradinite@ecotic.ro, care să conțină următoarele detalii: numele și adresa grădiniței, persoana de contact (nume, prenume și număr de telefon), numărul de copii care vor participa în proiect (necesar pentru a ști câte materiale vor fi livrate).

În cele opt ediții precedente ale proiectului, princhideii au colectat peste 20 de tone de DBA care au luat drumul reciclării, protejând astfel mediul.

Detaliile sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: ECOTIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.