Constantina Diță, medaliată cu aur la proba de maraton de la Jocurile Olimpice din Beijing (2008), s-a aflat într-o vizită în Târgu Lăpuș zilele trecute.

”Felicitări Artur Miklos pentru implicare și dăruire atletismului românesc!”, a scris Constantina Diță pe contul personal de socializare. ”Cu respect, Constantina Diță! Da, cu implicare și dăruire, cu o echipă și părinți deosebiți, sprijin din partea autorităților locale se pot realiza «minuni»! Tu eşti un exemplu viu!”, a venit și răspunsul din partea lui Artur Miklos (ACS Athletic Tg. Lăpuş). O vizită care cu siguranță va rămâne în amintirea atleților  de la clubul din Târgu Lăpuș, indiferent de vârstă, pentru că nu orice sportiv are șansa de a întâlni un campion olimpic.

Constantina Diță a atins vârful carierei la Jocurile Olimpice de la Beijing, în 2008, când – la vârsta de 38 de ani – a cucerit titlul olimpic la maraton. ”La Beijing, Constantina Diță a avut un parcurs de poveste. A alergat alături de pluton în prima parte a cursei, s-a desprins apoi curajos fără ca nimeni să o urmărească, a accelerat ritmul până spre final și a reușit să treacă prima linia de sosire cu un avans de 22 de secunde față de următoarea clasată”, informează Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

Sursă informații: Facebook / Constantina Dita, Facebook / Artur Miklos, Comitetul Olimpic și Sportiv Român. Sursă foto: Facebook / Constantina Dita

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.