Pe canalul de YouTube al Paulei Seling a avut loc ieri premiera celui mai recent videoclip realizat pe versiunea în limba engleză a valsului ”Dulcea și tandra mea fiară” / ”My Sweet and Tender Beast”. Videoclipul prezintă povestea Rutei Romantice Descoperă Nord-Est și își propune să atragă mai mulți turiști în această regiune a României.

”Vom călători, ca prin vis, la castele, cetăți și conace din Regiunea Nord-Est, unele dintre cele mai spectaculoase clădiri din patrimoniul arhitectural și istoric al destinației Nord-Est România sau Moldova istorică, pe notele piesei «Waltz», piesă a maestrului Eugen Doga, într-un material realizat de Butnaru FILMS”, menționează Paula Seling pe contul de socializare. O romantică poveste care te poartă prin mai multe timpuri în locuri precum Palatul Culturii Iași sau Castelul Sturdza de la Miclăușeni; la Muzeul Cetatea Neamț din Târgu Neamț sau Castelul Ghika din Dofteana; la Conacul Miclescu sau Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad. Protagonist alături de Paula Seling în această călătorie este actorul Lucian Hîrtop-Albu.

Material realizat de Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, prin proiectul EUROPE DIRECT Nord-Est 2022, cofinanțat de Reprezentanța Comisiei Europene în România. Toate drepturile rezervate.

Mai multe detalii, aici.

Sursă informații și video: Paula Seling. Foto: captură video.

CITEȘTE ȘI:
Paula Seling lansează invitația: ”Hai în Maramu’! Hai la mine acasă!” | video

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.