”Un concurs în timpul căruia îți vei dori să nu te fi născut, dar după care îți vei dori să suferi și la anul” – așa descriu organizatorii competiția Rodnei Sky Race 2021.

Rodnei Sky Race 2021 va avea loc în 3 și 4 iulie în Borșa. ”Competiția outdoor de puternic caracter montan, organizată în țara rododendronilor și a caprelor negre, combină traseele neamenajate şi neprotejate, drumurile publice şi forestiere, potecile marcate şi nemarcate, pantele cu înclinare mare şi zonele accidentate în așa fel încât să arate adevărata față și valoare a zonei”, informează organizatorii.

Competiția se desfășoară pe 3+1 trasee, pregătite pentru alergători tineri sau mai puțin tineri, rapizi sau lenți, avansați sau începători, astfel încât toți membrii familiei iubitoare de munte să aibă o alternativă:
Traseul Puzdrelor: 25 km, D+ 2100 m exclusiv pentru alergători avansați, experimentați și bine pregătiți;
Traseul Galațului: 17 km, D+ 1450 m, cu porțiuni comune cu cel al Puzdrelor, dedicat celor care nu au experiență pe un traseu de munte dar au destulă pregătire pentru un traseu montan mai puțin greu, dar deloc ușor;
⭐ Traseul Cailor a devenit Cursa Family: 7 km, D+ 600 m – cel mai ușor traseu care poate fi parcurs și în compania copiilor;
+ 🌟 Rodnei Vertical: un traseu de 3 km, cu D+ de 650 m, potrivit concurenților experimentați cărora le place pulsul ridicat și susținut.

Prima ediție Rodnei Sky Race a fost organizată în 2014 (s-a numit atunci Runsilvania Sky Race).

Evenimentul este organizat de Clubul Sporturilor Montane Rupicapra și face parte din Circuitul Carpaților, o înșiruire de curse care doresc să acopere teritorial și ca diversitate toată zona muntoasă a țării.

Mai multe informații sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: Rodnei Sky Race

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.