De la ora 12.00, astăzi, Nicolai Tand lansează ”Maramureș în bucate” în cadrul târgului de carte online ”Elefant Fest”, eveniment care a debutat ieri și continuă până în 31 mai inclusiv.

”Dragilor, sunt tare bucuros pentru că voi lansa <<Maramureș în bucate>>, cartea mea de rețete scoasă împreuna cu @curteavechepublishing, în cadrul celui mai mare târg de carte online, Elefant Fest, direct pe elefant.ro. Am pregătit 50 de cărți cu autograf pe care le găsiți exclusiv aici”, scrie Nicolai Tand pe contul de socializare.

Cartea ”Maramureș în bucate” cuprinde rețete pe care Nicolai Tand, originar din Rozavlea, le-a moștenit de la mama sa: ”Aș vrea să las moștenire copiilor mei și cititorilor gustul autentic al Maramureșului, așa cum îl cunosc de la mama și de la sora mea, gustul mâncărurilor simple de la țară, cu ingrediente culese din grădină, gustul care pentru români va însemna mereu acasă”.

Elefant Fest înseamnă 50 de lansări de carte, peste 40 de titluri disponibile în varianta cu autograf, 39 de standuri de edituri.

📚 Plimbați-vă aici printre standuri. Aveți ce alege!
📖 Comandați aici ”Maramureș în bucate”, de Nicolai Tand.

Sursă informații și foto: elefant.ro, sursă video: Facebook / Tand Nicolai.

CITEȘTE ȘI:
Nicolai Tand ne propune un ”Maramureș în bucate”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.