Lorand Hitter

Finalul de an a reprezentat motiv de bilanț și la Flykick Team Baia Mare. ”S-a ajuns la concluzia că 2023 a fost un prim an bun pentru tânărul club”, spun reprezentanții Flykick Team. În urma unor întâlniri între conducerea clubului, o parte din sponsori și colaboratori apropiați. Un prim titlu național la copii și un titlu mondial la Masters sunt  două dintre argumente.

Copiii clubului băimărean au adus în 2023 primele medalii naționale. Prin Lorand Hitter (10 ani) – campion în două rânduri la 50m bras și 200m liber, Petru Ionescu (11 ani) – vicecampion la 100m liber și locul III la 50m liber. Plus alte clasări în primii 8 prin Meda Iosif (11 ani), Matei Gherghel (11 ani) și Andrei Gherghel (13 ani). De asemenea, ”toți sportivii legitimați la club și-au îmbunătățit considerabil timpii personali”, se arată în postarea Flykick Team.

Mai mult, Flykick Team este ”unul din cele două cluburi din România cu campion mondial la natație în 2023”. Titlu obținut de Tudor Ignat la 200m mixt, în cadrul Mondialului de natație Masters, Kyushu 2023. Competiție la care, în total, șapte medalii au câștigat Tudor Ignat și Ștefan Ioan Gherghel. Tudor Ignat a cucerit aur la 200m mixt, respectiv argint la 100m bras și la 200m bras. Ștefan Ioan Gherghel a obținut argint la 100m fluture și la 50m fluture, respectiv bronz la 100m liber și 100m spate.

Rezoluția pentru 2024? ”Vom avea un an mai bun decât 2023 . Trebuie doar ca să fie sănătoși copiii, să-și facă treaba la antrenamente și să mănânce tot din farfurie ”, menționează sursa citată.

Sursă: Flykick Baia Mare (credit, Cristian Gherghel)

CITEȘTE ȘI:
Natație – cadeți | Din 62 de cluburi, Flykick Team Baia Mare – locul 18 la Campionatul Național în bazin scurt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.