O medalie de aur, două de argint și una de bronz au câștigat recent sportivii de la Flykick Team Baia Mare la Campionatul Național de natație pentru copii de 10 ani, respectiv la cel adresat copiilor de 11 ani.

La Brașov a avut loc Campionatul Național de natație pentru copii de 10 ani. De la Flykick Team Baia Mare a participat sportivul Mihnea Dorolțan, pregătit și însoțit de antrenorul Daniel Taloș. ”Mihnea a reușit performanțe notabile în toate cele patru probe înotate, iar cu timpul de 29 secunde și 93 sutimi în proba de 50m liber a devenit campion național”, anunță reprezentanții Flykick.

Campionatul Național de natație pentru copii de 11 ani s-a desfășurat în Pitești. Flykick Team Baia Mare i-a avut la start pe Rareș Alexandru Indreica și pe Lorand Hitter. Sportivi pregătiți de Daniel Taloș, respectiv Ștefan Ioan Gherghel. Trei medalii a câștigat Lorand: argint la 100m bras (cu timpul 1:23.49) și la 50m bras (39.19), plus bronz la 100m liber (1:05.54). În urma acestor rezultate, Flykick Team Baia Mare s-a clasat în final pe locul 8 din 52 de cluburi.

Sursă: Flykick Team Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Pentru un Someș curat | Înotătorul Avram Iancu pornește din Fărcașa ”într-o cursă grea, dar epică”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.