Abia ce s-a mai trezit lumea după piftia și zeama de varză de după trecerea în noul an, că au și început și vâltorile prin fotbalul nostru, unul mai degrabă zăpăcitor decât seducător. O seamă de vești ciupite de tot felul de uluieli și aiureli au început să se dea cu săniuța prin toropeala microbistului.

Aflarăm, bunăoară, că antrenorul Victor Pițurcă plecă, neică, de la Universitatea Craiova, fiindcă se sătură omul să-l tot bată Becali cu a lui FCSB și înainte de masă, și după cafeluță. Fostul selecționer făcuse curte titlului de campioană, însă i s-a strepezit amorul de locul I când a văzut că n-are cu cine. Cu cine să ia campionatul. Pleacă antrenorul Pițurcă de la Craiova, vine jucătorul Dan Nistor, căpitanul lui Dinamo, care s-o fi săturat de brambureala din ”Groapă” și de vânzarea pe un leu a clubului, una ratată, fiindcă nu se arată picior de cumpărător. Tot de la Craiova și-a făcut vânt singur președintele de imagine, Gică Craioveanu, care a considerat că n-a fost băgat în seamă pe-acolo.

La rândul lui, George Ogăraru, directorul de scouting și relații internaționale din cadrul clubului Viitorul Constanța, și-a pus traista-n băț și funcția-n cui și a plecat într-ale lui. Din motive personale, au anunțat cei de la club, duminică, într-un comunicat. Din pricină că ar fi fost certat de Gică Hagi că n-a fost abil la transferuri, clevetesc însă unii. Adevărul poate fi la mijloc. Depinde cine o fi stăpânul mijlocului.

În fine, o altă știre din fotbalul nostru mic, dar cu gură mare e că Dan Petrescu nu mai pleacă de la campioana CFR Cluj, că a semnat până în 2022. Nu de alta, dar se croise deja o nouă telenovelă de genul pleacă sau nu pleacă ”Bursucul”. Și de-aici tot felul de dezbateri pe tema părerilor unora care activează prin fotbal despre ce cred ei că va face Petrescu. Rămânea să mai prezică și în ce zile se trezește alde mister Dan cu fața la cearșaf.

N-avem un fotbal de pus în ramă nici prin Liga I, nici la nivel de națională. Dar măcar e comic la nivel de întâmplări de dincolo de gazon, de dezbateri și de declarații. Așa că decât să ne înciudăm mai bine râdem, că e mai sănătos. (T.V.S.)

Sursa foto: youtube.com

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.