Toate anotimpurile au exercițiile lor de cochetărie. Fiecare vine cu arsenalul propriu de miresme, culori și farmec. Dar primăvara dintre toate parcă are un plus de poezie. O doză extra de feminitate. Toate atuurile să devină decor pentru parade de modă și despletire de frumos…

Așa că reprezentanții Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Maramureș nu puteau găsi niciun moment mai potrivit decât cel de acum pentru a scoate din albumul sentimental fotografii care, pe lângă șarmul inerent conferit de patina altor vremuri, propun și o inedită paradă de modă.

Să ne întoarcem așadar în timp și să descoperim ce se purta în Baia Mare de cândva. Care erau altădată standardele de eleganță și accesoriile femeilor cochete. Cum se zâmbea șarmant fotografului. În cazul de față, nimeni altul decât băimăreanul Suba Zoltan.

Referentul de specialitate Alina Filip de la Muzeul Județean de Istorie și Arheologie vă invită să intrați pe contul de Facebook al instituției și să votați ținuta preferată. Într-un joc de primăvară. Pentru că primăvara, nu-i așa?!, este decorul cel mai potrivit pentru exerciții de cochetărie. Indiferent de vremuri, epocă sau stil.

Sursă informații și foto: Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș

CITEȘTE ȘI:
La Muzeul Județean de Istorie și Arheologie puteți vizita un atelier fotografic specific începuturilor secolului 20
Muzeul Județean de Istorie și Arheologie | Clișeele pe sticlă, unele dintre cele mai fragile bunuri culturale mobile

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.