Expoziția permanentă din Clădirea pavilionară a Muzeului Județean de Enografie și Artă Populară se redeschide începând de azi. De asemenea, în sala de expoziții temporare așteaptă să fie descoperită și apreciată expoziția dedicată Zilei Naționale a Costumului Tradițional din România, pe care ați avut ocazia să o vedeți doar virtual.

Programul de vizitare este de marți până duminică, între orele 10.00 și 18.00.

În conformitate cu Ordinul nr. 2855/830/2020, emis de Ministerul Culturii si Ministerul Sănătății, privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară, publicul este rugat să respecte următoarele reguli:

😷 Purtaţi mască (medicală sau non-medicală) pe întreaga durată a vizitei în muzeu. Pentru a asigura o protecție eficace, masca se poziţionează astfel încât să acopere integral nasul și gura.
🙌 Dezinfectaţi-vă mâinile şi încălţămintea folosind dezinfectantul pe bază de alcool şi covorul decontaminant sau folosiți botoşeii de unică folosinţă puse la dispoziţia dumneavoastră la intrare.
↔️ Păstraţi distanţa de siguranţă de cel puţin 2 m faţă de ceilalţi vizitatori şi față de personalul muzeului cu care intraţi în contact.
➡️ Respectaţi circuitul de vizitare unidirecţional stabilit în interiorul sălilor de expoziţie, precum şi indicaţiile personalului de supraveghere.
👨‍👩‍👧‍👦 Numărul maxim permis de vizitatori (prezenţi simultan) într-o sală de expoziţie este de patru persoane (dacă nu sunt din aceeași familie).
❗ Se interzice accesul în muzeu persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).
❗ Se interzice accesul în muzeu persoanelor care prezintă o temperatură peste 37,3°C sau care refuză să le fie verificată temperatura (termometrizarea va fi noncontact realizată de către personalul instituţiei special desemnat în acest sens).
❗ Respectarea fluxului de vizitare unidirecțional pentru facilitarea menținerii distanței fizice este obligatorie.

Sursă informații și foto: Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.