Cei de la Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» numără, alături de publicul său, zilele rămase până la Crăciun! Pentru că, atunci când e împărtășită cu cei dragi, bucuria sărbătorilor e mai mare, iar așteptarea mai ușoară!

”V-am pregătit un calendar fermecat online: «Până la Crăciun… cu Noi!» Deschideți-l în fiecare zi și bucurați-vă de micile surprize artistice. Am împachetat în cutiuțele electronice gândul nostru bun (priviți cu atenție, le-am strecurat pe toate în câte-un videoclip), însoțit de picturi din expoziția temporară «Portretul în arta băimăreană», curator dr. Ioan Angel Negrean, pe notele muzicale alese de compozitorul Darie Nemeș Bota, dar și ghicitori și jocuri”, vine cu vestea frumoasă drd Oana Enășel – referent marketing.

🎄 Calendarul poate fi ”frunzărit” aici.

🎨 ”Căutați căsuța care corespunde datei din ziua respectivă și deschideți-o printr-un simplu click. Fiecare căsuță devine activă de la ora 00,00. Savurați momentele artistice în tihnă, alături de cei dragi sau dați curs micilor noastre provocări”, anunță Oana Enășel.

🎁 Mai mult, bucuria descoperirii dozei zilnice de artă este completată de un detaliu: unele căsuțe vă pot aduce ca premiu calendarul jubiliar al anului 2021, tipărit de Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» cu imagini ale lucrărilor sale.

”Până la Crăciun… cu Noi” este un concept inspirat de proiectul Europeana.eu, ”Let’s light up December with Europeana Advent Calendar”, disponibil aici.

Sursă informații și foto: Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare»

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.