Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» prezintă exclusiv online expoziția temporară ”Portretul în arta băimăreană”, curator dr. Ioan Angel Negrean.

Deși expoziția este așezată pe simezele muzeului, siguranța și starea de sănătate a vizitatorilor și a personalului Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» sunt prioritare. În consecință instituția rămâne închisă pentru public, iar vizitarea expoziției se va face în episoade online.

”Vom pătrunde treptat în profunzimea expoziției, cu ajutorul informațiilor bio-bibliografice și a imaginilor cu detalii ale picturilor. Vom profita de accesibilitatea instrumentelor online pentru a savura cu adevărat discursul artistic, în tihnă, în contextul ales!”, precizează reprezentanții muzeului.

Expoziția temporară tematică va fi prezentată online în intervalul noiembrie 2020 – februarie 2021. Lucrările vor putea fi admirate pe blogul muzeului, precum și prin intermediul rețelelor de socializare (Facebook – @MJACABM și Instagram – @muzartbm).

🎨 Astăzi, pe blogul muzeului, puteți să dați o primă raită printre lucrările alese de curatorul dr. Ioan Angel Negrean.

Sursă informații și foto: Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare»

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.