Reprezentanții Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare lansează din timp o invitație pentru 24 septembrie. Invitație atrăgătoare, ca de fiecare dată!

Noaptea Cercetătorilor Europeni, ediția 2021, va fi celebrată în 24 septembrie, iar Muzeul de Științe Astronomice Baia Mare se alătură cu entuziasm acestui eveniment care celebrează curiozitatea, consecvența, pasiunea și efortul de a cunoaște mai mult.

”Nici măcar nu vom aștepta să se facă noapte pentru a celebra știința, ci vom da startul puțin mai devreme”, anunță reprezentanții muzeului băimărean. Astfel, între orele 10.00 și 15.00, va avea loc un atelier cu experimente de fizică aplicată și observații astronomice asupra Soarelui, iar seara – între orele 21.00 și 24.00, în condiții de cer senin – telescoapele vor fi orientate către Jupiter și Saturn, care vor furniza un spectacol grandios.

Invitația celor de la Muzeul de Științe Astronomice Baia Mare este lansată pe orbită din timp, ca să nu vă faceți alte planuri. A, și mai e ceva: „accesul va fi liber pentru cine are la purtător o lupă, un telescop sau un microscop, o șurubelniță, un creion și hârtie ori Enciclopedia Britanică, ediția Princeps”. Aveți câteva zile să vă organizați!

Sursă informații și foto: Planetariul Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.