Calea Ferată Forestieră Vișeu de Sus a anunțat cursele speciale pe care Mocănița le va face de Ziua Națională a României, precum și de Crăciun și Revelion.

Curse speciale de Ziua Națională a României vor fi în 27, 28, 29, 30 noiembrie și 1 decembrie. Plecarea ora 9:00 dimineața. Pachetul Standard Mocănița (include biletul, o cafea și un produs de patiserie) va costa 95 lei de adult, 85 lei de student/pensionar, 69 lei de elev. Pachetul All Inclusive Mocănița (presupune biletul, un platou grill, o cafea, o băutură răcoritoare și un produs patiserie) va costa 124 lei de adult, 114 lei de student/pensionar, 92 lei de elev.

Cursele speciale de iarnă sunt programate pentru 5, 12, 19, 20, 21 22, 23, 26, 27, 28, 29, 30, 31 decembrie. Pachetul Standard Mocănița (include biletul, o cafea și un produs de patiserie) va costa 95 lei de adult, 85 lei de student/pensionar, 69 lei de elev. Pachetul All Inclusive Mocănița (presupune biletul, un platou grill, o cafea, o băutură răcoritoare și un produs patiserie) va costa 124 lei de adult, 114 lei de student/pensionar, 92 lei de elev.

Reamintim că – până în 15 noiembrie – Mocănița circulă în zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică, cu plecare de la ora 9:00. Un bilet costă 62 lei. Pentru studenți și pensionari, prețul este de 52, iar pentru elevi – 42. Există și varianta achiziționării biletului Mocănița Special (include pachet de prânz), contra sumei de 106 lei/adult, 96 lei/student sau pensionar, 74 lei/elev.

Recomandarea celor de la Calea Ferată Forestieră Vișeu de Sus este ca biletele să fie achiziționate online. Programul curselor se adaptează în funcție de sezon.

Un traseu cu Mocănița durează în jur de 6 ore (dus-întors). ”La km 21,6 al căii ferate forestiere, se găseşte staţia Paltin – destinaţia trenurilor cu abur regulate pentru turişti. Pe lângă posibilitatea de a servi un picnic din oferta de mâncare proaspăt pregătită, turiştii pot admira defileul de pe o platformă de observare situată în apropiere sau pot să facă o scurtă drumeţie până la galeriile din timpul celui de-al Doilea Război Mondial”, informează cei de la Calea Ferată Forstieră Vișeu de Sus.

🚂 Mai multe informații despre călătoria cu Mocănița sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: Calea Ferată Forestieră Vișeu de Sus

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.