Ziua de sâmbătă, 26 iunie, va fi una plină cu de toate, pentru toate gusturile, și cu invitați de soi la evenimentul ”MândrIE maramureșeană”, care va fi găzduit de Muzeul Satului din Baia Mare, în perioada 25-27 iunie. Iată ce propun organizatorii în program:

  • O porție zdravănă de râs în cadrul proiecției speciale a comediei „Pup-o mă! 2: Mireasa nebună!”. ”Știm cât de apreciată a fost prima parte a acestui film și în ce număr mare ați fost prezenți atunci, așa că anul acesta am decis ca nu doar să proiectăm producția, ci și să-i avem alături pe actorii peliculei – Cosmin Seleși, Andreea Samson si Alin Panc. Acțiunea filmului are loc în comuna Răchițele unde se spune că cine te pupă de Ziua Lânii, acela îți va fi partener de viață, într-un trai lung și îmbelșugat. Mireasa nebună este povestea a trei frați ciobani care au trecut de mult de vârsta însurătorii și vor cu disperare să pupe o mândră de Ziua Lânii. Dacă le-a ieșit sau nu aflăm sâmbătă, 26 iunie, începând cu ora 20:00, în cadrul proiecției speciale de la MândrIE maramureșeană” – arată organizatorii evenimentului.
  • Seara continuă cu unul dintre cele mai așteptate concerte din cadrul acestei ediții, cel al formației Subcarpați.  Refrenul  “Să se audă pe deal, să se audă în văi!” va răsuna și în acest an din Muzeul Satului. Publicul e îndemnat să-și achiziționeze bilete din timp.
  • Tot sâmbătă artizanii vă așteaptă la târgul “Făurit cu MăiestrIE“, de unde vă puteți cumpăra atât ii, cât și alte produse create cu migală în Maramureș și nu numai aici.
  • Celor mai mici li s-au pregătit ateliere gratuite realizate în parteneriat cu ASCOR, toate gândite sub conceptul ”Lada cu zeste” .

Accesul la activitățile de anul acesta este contra cost și se va face pe bază de abonament sau bilet individual pentru fiecare zi. Biletele se pot achiziționa de pe platforma ove.ro și sunt disponibile atât în varianta full acces pentru întreg evenimentul, cât și cu opțiunea exclusivă pentru ziua de sâmbătă când  au loc aceste momente.

Sursă: Echipa de organizare MândrIE maramureșeană

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.