CS Florin Popovici – Academica Recea a participat la prima etapă a Circuitului Național de minirugby, Trofeul Dobrogei ”Tomitanii”. A avut loc pe Stadionul Sparta Techirghiol, cu 42 de echipe înscrise la categoriile de vârstă U8, U10 și U12. CS Florin Popovici – Academica Recea a fost prezent cu două echipe, la U10 și U12.

2 victorii + 2 înfrângeri = locul 7 la U10

După o victorie cu RC Cristian și o înfrângere în compania celor de la Rugby Academy Bucuresti, maramureșenii merg în grupa pentru locurile 5-8. Acolo unde un meci pierdut cu echipa din Bârlad și un succes în fața celor de la Olimpia-Flamingo, CS Florin Popovici – Academica Recea se clasează pe locul 7 din 14 echipe participante la categoria U10. Podiumul a fost ocupat de CSȘ Gura Humorului, ACS Șoimii București, Warriors Timișoara. 17 echipe au participat la această categorie.

Pe podiumul categoriei U12

Echipa U12 începe competiția cu două victorii, împotriva celor de la echipa 2 din Gura Humorului și a celor din Bârlad. Prin urmare CS Florin Popovici – Academica Recea se califică în grupa pentru locurile locurile 1-4. Parcursul micilor maramureșeni continuă tot cu victorie, de data aceasta în detrimentul echipei Șoimii București. Un rezultat care trimite CS Florin Popovici – Academica Recea în finală. Acolo unde echipa întâlnește Steaua București. Victoria revine echipei din capitală, iar CS Florin Popovici – Academica Recea câștigă locul 2. Podiumul este completat de CSȘ Gura Humorului. 15 echipe s-au întrecut la această categorie.

Următoarea etapă din circuit are loc la Cristian.

Sursă informații și foto: CS Florin Popovici – Academica Recea

CITEȘTE ȘI:
Rugby Summer Tests | Cinci ”zimbri” pentru meciurile cu SUA și Canada

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.