Actorii Teatrului Ararat vă propun pentru mâine seară o întâlnire cu ”Micul prinț”. Un spectacol adaptare după romanul cu același nume al lui Antoine de Saint-Exupéry.

Cartea ”Micul Prinț” a fost publicată în 1943 și a fost votată cea mai bună carte a secolului al XX-lea în Franța. Este una din cele mai bine vândute cărți publicate vreodată și este, conform Wikipedia, ”a doua carte cea mai tradusă în lume, după Biblie”. Povestea, o știm, este seducătoare și plină de pilde, indiferent la ce vârstă am citit-o și am recitit-o. Și are forța ca – la fiecare întâlnire – să te facă să descoperi o nouă nuanță, o altă idee, o semnificație la care nu te-ai mai gândit. Face parte din farmecul incontestabil al poveștii.

 

”Stelele mă fac să râd” – de aici începe și aici se întoarce, într-o călătorie rotundă, spectacolul ”Micul prinț” propus de Teatrul Ararat, care a avut sâmbătă premiera. Ruxandra Lăzărescu, Tania Popa, Mihaela Maria Bude, Crista Bud, Nicolo Făt, Claudiu Pintican, Anastasia Popa, Eliza Daria Pintican, Daniela Aurelia Bude, Ecaterina Filipaș, Matei Tița și Antonio Colopelnic vă invită să (re)descoperiți universul ”Micului prinț”.

Un spectacol de Claudiu Pintican. Muzica originală: Călin Ionce. ”Micul prinț” se joacă mâine la sediul Teatrului Ararat (Casa de Cultură a Sindicatelor, sala mică), de la ora 19.00.

Apropo: pe voi ce vă face să râdeți?

Pagina evenimentului poate fi vizitată aici.

Foto (c) eZiarultău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.