Azi eZiarultău împlinește un an. Un an de când am îndrăznit să lansăm ideea unui site care să fie ”răsfoit” în tihnă, cu gânduri senine, întâmplări faine și oameni frumoși.

”Ce ar fi dacă…?” – așa a început totul. Apoi a fost ”Ce ar fi dacă anul acesta…?” Și, uite așa – firește, când stelele s-au aliniat așa cum trebuie, iar gândurile noastre s-au așezat cuminți într-o anumită ordine numai de noi știută (firește, din nou) -, în 26 noiembrie 2019 ziarul a apărut online.

Ca orice început, cu multe provocări a fost și acesta. Mărturisim, în contextul dat, să găsim lucruri pozitive și oameni dispuși să le descopere împreună cu noi a reprezentat o provocare mai mare decât ne-am așteptat. Dar am ajuns la prima bornă cu bine. Și, ce e mai important, bunele noastre intenții inițiale, chiar dacă – așa cum mărturiseam deja – nu a fost mereu la îndemână, au rămas intacte: ”Un ziar online numai cu știri frumoase despre oameni faini. Cu vești despre evenimente pe care nu vrei să le ratezi”.

Așa că azi ne ridicăm pălăria virtuală în fața dumneavoastră, a cititorilor noștri, și vă mulțumim că ne-ați primit în lumea voastră. Că ați rezonat cu îndrăzneala noastră de a construi un ziar care – chiar și în zilele actuale (sau tocmai în zilele actuale?!) – se ”răsfoiește” în tihnă.

Mergem cu zâmbet înainte!

Redacția eZiarultău  

Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay.

CITEȘTE ȘI:
Ce este eZiarultău și ce își propune

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.