Ileana Horoba-Danci

În Baia Mare, pe lista vestitorilor primăverii se numără și târgul ”Mărțișor cu Dor”. Ajuns în acest an la a 13-a ediție.

În perioada 26-28 februarie sunteți invitați să treceți pragul Galeriei Várvédő (Baia Mare, str. Crișan 6/1). De la 9.00 la 20.00. Acolo va fi temporar găzduită primăvara, de târgul ”Mărțișor cu Dor”. Fără să le dea târcoale vreo umbră de superstiție legată de faptul că va fi ediția 13, organizatorii de la Asociația NOD vă așteaptă ca de fiecare dată cu o ofertă irezistibilă de obiecte cu dichis. Numai bune de dăruit de 1 și 8 martie. Și tot ca de fiecare dată, rând pe rând vă vom prezenta expozanții care vor veni să vestească și în acest an primăvara. Din calendar și din suflet.

”Pentru mine, dincolo de bucuria de-a pune împreună creatori şi artişti şi de a mă bucura la rându-mi de creaţiile lor, cel mai mult mă bucură să văd că oamenii vin la eveniment şi că simt nevoia să aibă grijă de această frumoasă tradiţie”, mărturisea în 2020 pentru eZiarultău.ro Ileana Horoba-Danci, inițiatoarea târgului.

Deocamdată, ca să vă faceți o idee sau ca să vă aduceți aminte, vă prezentăm câteva dintre cadourile propuse în ediții anterioare de ”Mărțișor cu Dor”.

eZiarultău.ro este partener media al evenimentului.

Sursă foto: Mărțișor cu Dor

CITEȘTE ȘI:
Mărțișor cu Dor | ”Fiecare ediţie s-a construit în jurul ideii de a promova creaţia autentică”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.